020 71 57348

00 800 24466 247

info@aigon.nl

Orlyplein 85 - 1043 DS Sloterdijk - AMSTERDAM

Directe prijsopgave

Service – Data recovery

Data verlies kan door verschillende redenen gebeuren; systeem fouten, virus, mechanische defecten, opzettelijk wissen, brand...

Data verlies is een situatie waar zowel bedrijven als particulieren dagelijks mee geconfronteerd worden.

In Aigon zijn we perfect voorbereid op het herstel van gegevens van opslagmedium die schade hebben geleden, want we hebben technisch personeel met uitgebreide ervaring en ons laboratorium is uitgerust met een clean room en laminaire stroming kasten.

Daarom heeft AIGON verschillende data recovery oplossingen, aangepast op de wensen van de client. Wij bieden een Standaard service of een Express service, al gelang de prioriteit die client stelt.

Herwin uw data in twee stappen:

1. Direct voor diagnose en analyse van de mogelijkheden

Na de voordiagnose, de vaststelling van de beschadigingen en de prijsbepaling van de data recovery, geven wij u de optie om uw opslagmedium gratis te versturen via onze verzenddienst. Na ontvangst van uw informatiedrager in ons laboratorium wordt een analyse opgemaakt betreffende de juiste oorzaak van het dataverlies. Als de haalbaarheid testresultaat positeif is, zal beginnen de herstelproces.

2. Data recovery en verzending van de
terug gewonnen data

Aan het einde van het herstel proces en als dat is mogelijk, sturen wij u een overzicht van herstelbare bestanden van het toestel, automatisch gevalideerd.

Als u akkoord gaat met de lijst, onze technici verrichten de registratie van gegevens in een external HDD tot 300GB capaciteit die we zullen zenden via onze koeriersdienst zonder extra kosten.

U hoeft niets te betalen indien wij de gevraagde data niet kunnen herstellen. “No cure, no Pay”.

Stappen
1. Voordiagnose 2. Data recovery
DIRECT!! (Na ontvangst van de opslagmedia)Standaard Service: Tussen de 5 en 10 werkdagen.Express Service: Binnen 4 werkdagen.

Voor meer informatie neem contact met ons op per telefoon
020 71 57348 (telefonische ondersteuning in het Engels) of stuur een mail info@aigon.nl

AIGON - Data Recovery
meest voorkomende schade