020 71 57348

00 800 24466 247

info@aigon.nl

Orlyplein 85 - 1043 DS Sloterdijk - AMSTERDAM

Directe prijsopgave

Versturen van opslagmedium

Om het data recovery proces soepeler te laten verlopen, biedt AIGON de verzending van uw opslagmedia gratis aan.

Vraag uw gratis ophaaldienst aan via
020 71 57348 (telefonische ondersteuning in het Engels)

Vergeet niet dat het opsturen van uw opslagmedium een zeer belangrijk onderdeel van het data recovery proces is, daarom verzoeken wij u nauwkeurig de volgende richtlijnen te volgen:

 1. Haal het beschadigde opslagmedium voorzichtig uit uw PC. Gaat het om een RAID systeem, dan hebben wij ook de controller kaart nodig. Is uw opslagmedium een harde schijf dan dient u de volgende stappen te maken:
  • Haal uw computer van het stroomnet af.
  • Schroef de bescherming van uw PC los.
  • Koppel de harde schijf los van de stroomtoevoer.
  • Schroef de harde schijf los van zijn behuizing en haal deze er voorzichtig uit.
 2. Verpak uw opslagmedium (harde schijf, flash card, RAID systeem, Zip, Jazz,...) voorzichtig met antistatisch materiaal. Indien u niet heeft gebruik dan bubbeltjesplastic, schuim of iets dergelijks.
 3. Gebruik een doosje om uw opslagmedium te versturen. Vul het doosje voor de helft met kurk, schuim, bubbeltjesplastic of ander schokdempend materiaal. Plaats uw opslagmedium in de doos en vul deze helemaal op.
 4. Sluit de doos en verzegel deze. Customer service zal kontakt met u opnemen voor de verdere afhandeling van de verzending.

Na ontvangst van uw opslagmedium (harde schijf, flash card, RAID systeem, Zip, Jazz,...) gaan wij over tot het analyseren hiervan en meteen ontvangt u een analyse van de data recovery mogelijkheden.

Indien u meer informatie wenst over het versturen of het op laten halen van uw opslagmedium, bel ons dan op; 020 71 57348.

AIGON - Data Recovery
Tips voor het voorkomen van data verlies