020 71 57348

00 800 24466 247

info@aigon.nl

Orlyplein 85 - 1043 DS Sloterdijk - AMSTERDAM

Directe prijsopgave

Milieu-vriendelijke externe harde schijf van karton

14 februari 2012

« Terug naar de lijst

Als je wat extra opslagruimte voor je computer nodig hebt, zijn er een paar opties. Behalve de online opslag via Dropbox of iCloud is er ook nog een fysieke optie natuurlijk. Je kan een nieuwe harde schijf kopen voor je computer, die opengooien en de schijf installeren. Een hoop gedoe. Je kan ook een externe harde schijf kopen die je via USB aansluit.Als je voor de laatste optie kiest zijn er heel wat modellen om uit te kiezen die kant en klaar zijn. Een andere mogelijkheid is te kiezen voor een losse schijf en behuizing. Voor de milieubewuste computergebruiker onder ons is er nu de BytePac Kit.

De BytePac Kit biedt alles wat je nodig heb om de behuizing voor je externe schijf uit karton te maken. Natuurlijk zijn je USB - en stroomkabels van andere materialen gemaakt, maar de behuizing zelf is van 100% recyclebaar karton.

Nu zie ik wel de voordelen van het gebruik van karton, maar de prijs is nog wel een puntje. Voor $ 55 krijg je drie behuizingen en één set kabels. Ik kan een kunststof behuizing kopen voor minder dan de helft en ook voor kabels ben ik niet veel kwijt. De vraag is waarom je bijna $ 30 zou uitgeven voor een paar stukken karton? Het idee is wel heel goed, nu alleen de prijs nog.

Bron: IMAGZIN iLife - http://www.imagzin.nl/2011/10/milieu
-vriendelijke-externe-harde-schijf-van-karton.html

« Terug naar de lijst

AIGON - Data Recovery
Data Recovery services