020 71 57348

00 800 24466 247

info@aigon.nl

Orlyplein 85 - 1043 DS Sloterdijk - AMSTERDAM

Directe prijsopgave

LaCie introduceert door designer Phillipe Starck ontworpen harde schijven

21 oktober 2009

« Terug naar de lijst

LaCie introduceert de nieuwe LaCie Starck desktop harde schijf en de LaCie Starck mobiele harde schijf. Deze harde schijven zijn ontworpen door de wereldberoemde designer Philippe Starck. De schijven zijn voorzien van vernuftige technologie en functies.
 
Het aanraakgevoelige oppervlak van de LaCie Starck harde schijven past perfect bij de ontwerpfilosofie van Starck. Gebruikers openen met deze exclusieve functie applicaties met een vingeraanraking. Deze makkelijke en efficiënte functie is aan te passen aan persoonlijke voorkeuren.

Dankzij hun robuuste aluminium behuizing zijn de nieuwe LaCie Starck harde schijven de sterkste harde schijven voor consumenten op dit moment. De duurzame buitenkant beschermt de harde schijf tegen schokken en oververhitting, waardoor ze uitermate betrouwbaar zijn. De LaCie Starck desktop harde schijven bevatten een status-led in de vorm van de handtekening van Starck. Dit symbool licht oranje of groen op om de verschillende activiteitsniveaus van de harde schijf weer te geven. Daarnaast zijn de schijven voorzien van een ingebouwde USB-kabel, wat gegevensopslag en -toegang makkelijker maakt.

“Samenwerken met Philippe Starck is altijd stimulerend. Hij helpt ons producten te leveren, die functionaliteit combineren met schoonheid”, zegt Philippe Spruch, Chief Executive Officer van LaCie. “De nieuwe Starck-producten vormen een perfecte balans tussen de innovatiekracht van LaCie en de designkwaliteiten van Starck.”

De LaCie Starck harde schijven worden standaard geleverd met een USB 2.0-interface, waardoor ze perfect samenwerken met een pc of Mac. Bovendien zijn ze uitgerust met een van de krachtigste softwarepakketten op de markt, met daarin onder andere LaCie Backup Assistant en LaCie Desktop Manager. Gebruikers kunnen hiermee eenvoudig hun harde schijf formatteren, back-ups maken en aanpassen aan persoonlijke voorkeuren.

LaCie en Philippe Starck werken al vijftien jaar samen. Het eerste gezamenlijke product was de ‘Toaster’ harde schijf, die bekroond is met prijzen. De samenwerking benadrukt hoe belangrijk de ontwikkeling van producten is, waarbij functionaliteit hand in hand gaat met schoonheid.

Verkrijgbaarheid
De LaCie Starck desktop harde schijf is verkrijgbaar met capaciteiten van 1 TB en 2 TB, en de LaCie Starck mobiele harde schijf met capaciteiten van 320 GB en 500 GB. De producten zijn verkrijgbaar via de LaCie Online Store, LaCie Corner, LaCie Reseller+ en via geautoriseerde dealers. De verkoopadviesprijzen beginnen bij 129,90 euro voor de desktopversie en 99,90 euro voor de mobiele harde schijf (inclusief btw).

Voor meer informatie: www.lacie.com

Bron: BREEKPUNT.NL - http://www.breekpunt.nl/artikel.aspx?
rubriekid=1&artikelid=2941

« Terug naar de lijst

AIGON - Data Recovery
Data Recovery services