020 71 57348

00 800 24466 247

info@aigon.nl

Orlyplein 85 - 1043 DS Sloterdijk - AMSTERDAM

Directe prijsopgave

Aigon behoud van kwaliteit van de dienstverlening, ondanks de crisis in de harde schijf

07 november 2011

« Terug naar de lijst

Sinds laatste oktober, is de HDD-industrie geconfronteerd met een ernstige crisis veroorzaakt door zware overstromingen in Thailand, dat een kwart van de harde schijven in de wereld produceert. De gerelateerde bedrijven als Aigon Data Recovery, hebben last van het tekort aan harde schijven en is bezorgd over het tekort aan aanbod.

Na het kennis van de nieuws in verband met de overstromingen en hun impact op de productie van harde schijven, Aigon heeft een plan ontwikkeld om een reactie volume op deze disks voldoende te verwerven om de continuÔteit van de dienst te verzekeren. Inderdaad, dit toelaten Aigon offerte gratis harde schijf te bieden aan haar klanten. Sterker nog, vandaag, het aanbod aan haar klanten is van een gratis externe harde schijf (tot 300 GB capaciteit) voor het opslaan van uw herstelde data.

Aigon, www.aigon.nl bedrijf gespecialiseerd in data recovery, heeft een gestroomlijnd proces en praktisch werk om klanten te helpen te herstellen van hun gegevens makkelijker en efficiŽnter. De hoge mate van succes in data recovery en uitgebreide ervaring in de industrie, laat Aigon een service van hoge kwaliteit te bieden tegen zeer concurrerende prijzen.

« Terug naar de lijst

AIGON - Data Recovery
Data Recovery services