020 71 57348

00 800 24466 247

info@aigon.nl

Orlyplein 85 - 1043 DS Sloterdijk - Amsterdam

Directe prijsopgave

Waarom vertrouwen op AIGON?

 1. Prijzen

  Bij AIGON beloven wij helderheid aan onze cliënten, daarom bieden wij vaste prijzen aan al gelang de schade van uw opslagmedium. Daarnaast zijn zowel de verzending als het nieuwe external opslagmedium (tot 300GB) gratis. Indien wij de data niet terug kunnen winnen hoeft u niks te betalen. “No cure, no pay”.

 2. Directe voordiagnose

  Of via onze pagina, of met behulp van onze technische afdeling kunt u achterhalen welke manier van data recovery het beste aansluit aan uw behoefte, u hoeft enkel een paar simpele stappen te doen.

 3. Gratis analyse van de recovery mogelijkheden

  Na ontvangst van uw opslagmedium in ons laboratorium gaan wij verder met de analyse van de beschadigde eenheid. Met deze analyse kunnen wij de schade vast stellen en de meest geschikte oplossing aanbieden, zonder dat de offerte duurder wordt.

 4. Simpel en soepel proces

  De jarenlange ervaring in de sector, en onze inspanning om ons aan te passen aan de wensen van de client, heeft ons geholpen om een soepel en simpel proces te ontwikkelen met de meeste aandacht voor de client:

  • Directe voordiagnose.
  • Gratis ophalen van opslagmedium.
  • Gratis analyse van de recovery mogelijkheden en gegevens lijst met herstelde data.
  • Actuele informatie over het verloop van het gehele proces.
  • Teruggave van de herstelde data op een nieuwe external harde schijf zonder extra kosten (tot 300GB).
 5. Persoonlijke en professionele costumer service

  Wij behandelen ieder geval van dataverlies op een persoonlijke manier. Vanaf het moment dat de client contact op neemt met AIGON, totdat hij zijn teruggewonnen data ontvangt. Een multi gedisciplineerd en hoog gekwalificeerd team werkt om u de beste oplossing voor de data recovery aan te bieden.

 6. Voortdurende opvolging

  Wij zijn ons bewust van de problemen die gehele of gedeeltelijke data verlies met zich mee brengt. Om deze reden beloofd AIGON zijn cliënten op de hoogte te houden van het recovery proces, met actuele informatie over het verloop van het gehele proces.

 7. Fabrieksgarantie

  Ons proces van data recovery stemt overeen met de eisen om de garantie van uw harde schijf te behouden. Wij zijn bevoegd door de belangrijkste fabriekanten om de schijven te openen en te manipuleren in ons laboratorium.

 8. Vertrouwelijkheid

  Onze cliënten ondertekenen een contract waarbij AIGON totale vertrouwelijkheid van de opgeslagen informatie en persoonlijke gegevens garandeert.

 9. Voorhoede technologie

  Om te zorgen een succesvol herstel van uw gegevens, AIGON maakt een constante investeringen in de onderzoek voeren. Wij creŽren en ontwikkelen onze eigen tools en data recovery technieken . We beschikken van een laboratorium met een clean room uitgerust, laminaire stroming en de middelen om geavanceerde data recovery service van de hoogste kwaliteit te leveren.

AIGON - Data Recovery
Data recovery services